Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Det här är Osynlig

Osynlig designar och utvecklar digitala produkter och tjänster som löser problem och skapar affärsnytta. Allt från snabba prototyper till långsiktig strategisk utveckling. Vi designar digitala lösningar människor förstår och älskar att använda.

För att du ska lyckas med din digitala produkt eller tjänst måste den lösa ett problem dina kunder faktiskt har. Därför ser vi design och användarupplevelse som strategiska medel för att nå affärsmål. Vi tar reda på användarnas behov och drivkrafter, designar en lösning och testar så att den verkligen fungerar. Vi hjälper dig att snabbare få ut en produkt dina kunder behöver och som ger resultat på sista raden.

Allt handlar om människor

Osynlig grundades i Sundsvall 2006. Idag är vi runt 20 anställda med kontor i Sundsvall, Stockholm och ett systerföretag i Auckland i Nya Zeeland. Vi har spetskompetens inom ux-design, ui-design, frontend-utveckling, user research och product management.

För oss handlar det inte om att bara designa snygga lösningar. Vi vill skapa produkter och tjänster som löser riktiga problem människor har. Produkter som gör livet lättare, ger tid över till annat och skapar en positiv förändring i människors liv. Produkter och tjänster som människor älskar att använda.

För att idéer ska växa till smarta lösningar behövs en trygg miljö. Därför är vi ett team som hjälps åt, backar upp och lyfter varandra. Vi gör varandra bättre och vi har roligt tillsammans. 2020 blev vi nominerade till bästa arbetsgivare i Årets byrå.

Bra design ska upplevas - inte synas

Vi får ofta frågor om vårt namn. Det kommer från vår övertygelse om att det bästa gränssnittet är osynligt. Bra design är som en osynlig vän som hjälper dina användare att göra rätt på första försöket och känna sig säkra genom hela processen. Vårt designteam börjar med att identifiera de faktiska problemen och utmaningarna. Nästa steg blir att lösa dem så enkelt som möjligt, även när det handlar om avancerade saker. Kort sagt: Design ska upplevas inte synas.

Läs mer om hur vi jobbar, vad vi gör eller några av våra kundcase.

Kontakta oss

Vill du veta mer oss på Osynlig? Hör av dig till hej@osynlig.se! Och här hittar du kontaktuppgifter till alla i teamet!

Företagsuppgifter:
Osynlig AB
Org.nummer: 556657-7200
Trädgårdsgatan 1
852 31 Sundsvall

Sara, Stefan och Sebastian står vid en bänk med sina datorer och tittar in i kameran och ler.

Karriär

På Osynlig ställer vi upp för varandra och klarar utmaningar tillsammans. Vi gör varandra bättre helt enkelt. Och vi har roligt tillsammans.

Vill du veta mer?

Prata med Malin Edlund, CEO