Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Var med och skapa digitala produkter som gör skillnad

Vårt mål är enkelt: rädda människor från dålig webb och fruktansvärd UX. På vägen dit tänkte vi ha både roligt och bli norra Europas vassaste UX-byrå.

Lediga tjänster

Spontanansökan

4 anledningar till att bli Osynlig

 1. Vi bygger Osynlig tillsammans

  Det betyder att du är delaktig och är med och påverkar, på riktigt.

 2. Roliga, utmanande och spännande uppdrag

  Vi jobbar med företag och organisationer i många olika branscher. Till exempel Toca Boca, Tibber, Voyd, Permobil och SCA.

 3. Du jobbar nära våra kunder och användarna

  Ibland sitter vi på plats hos kunden, ibland jobbar vi från kontoret. Oavsett vilket försöker vi vara minst två personer på varje uppdrag. Vi jobbar användarcentrerat hela vägen.

 4. The Osynlig Startup

  Vid våra konferenser pitchar vi våra bästa idéer för varandra. De idéer vi tror mest på tar vi vidare. Det mest kända labb-projektet är Spotalike som har inget mindre än en halv miljon besökare i månaden.

Vi kallar det Rolighetsmodellen

För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet. Visst ibland kan det vara lite utmanande, men det viktiga är att vi trivs och har kul tillsammans. Vi är övertygade om att det inte bara leder till en bättre arbetsplats utan också bättre lönsamhet, och det fungerar ungefär såhär:

 • Roligt + jobb = Bra jobb

 • Bra jobb + kunder = Nöjda kunder

 • Roligt på jobbet + Nöjda kunder = Lönsamhet

Förmåner som gör skillnad

Eftersom du spenderar ganska många timmar på jobbet varje dag så är det en självklarhet för oss att du ska trivas. Därför har vi tagit fram ett gäng förmåner som hjälper oss att utvecklas och må bra på jobbet.

 • Marknadsmässiga löner

 • Riktigt bra tjänstepensions- och försäkringspaket

 • Privat vårdförsäkring så att du snabbt får hjälp

 • 5 000:- i friskvårdsbidrag

 • En friskvårdstimme i veckan

 • Minst en resa varje år tillsammans med teamet

Lite bättre work-life balance

Frihet är en av de viktigaste ingredienserna för att kunna trivas på jobbet. För oss är det en självklarhet att du ska kunna jobba lite fler timmar en dag för att gå tidigare en annan, oavsett om det handlar om att hämta barn på förskolan, hinna till träningspasset eller upp på fjället. Att jobba hemifrån när det behövs för att vardagen ska gå ihop funkar också finfint.

Vi finns där du finns

Med kontor i både Sundsvall och Stockholm är remote work en naturlig del av vårt DNA. Kompetens och kunder finns överallt och därför välkomnar vi dig att arbeta utifrån dina förutsättningar. Om du vill spendera hela eller delar av din arbetsvecka på distans funkar det finfint, givetvis går det också bra att närsomhelst helt landa in på ett av våra kontor.

Vill du veta mer?

Prata med Malin Edlund, CEO